Madeira

Madeira är en ö i Atlanten som tillhör Portugal, varför det är möjligt att undvika skatt på pensioner även vid flytt till Madeira. Golfströmmen ger ett milt och jämt klimat året runt. Aldrig för kallt och aldrig för varmt.

Ön är en gammal vulkanö med höga berg. Naturen är som en stor trädgård med prunkande grönska och praktfulla blommor med orkidéer i olika färger.

En majoritet av de 250 000 innevånarna bor i huvudstaden Funchal. I centrala Funchal blandas hus från 1400-talet med vackra parker och moderna affärshus. Strandpromenaden vid hamnen och näraliggande smågator är fyllda av restauranger.

Det finns numera direktflyg från Sverige till Funchals flygplats.

Bostäder på Madeira

På den mer än 200 år gamla egendomen Palheiro Estate har man under de senaste åren anlagt Palheiro Village med 79 lägenheter och villor med en fantastisk utsikt över huvudstaden Funchal och dess hamnområde. De gamla huvudbyggnaderna har gjorts om till en exklusiv hotell- och spaanläggning med vackra omgivande trädgårdar. Dessutom har man anlagt en golfbana med klubbhuset på 500 meters höjd.

Exempelbostäder till salu

Nyrenoverad villa med 1 sovrum och 2 badrum om totalt 81 kvm. Havsutsikt från altan och vardagsrum. Öppen planlösning. Fruktträd och odlingsmöjligheter framför huset. Gångavstånd till strand och mindre by med affär och restaurang. Begärt pris Euro 160 000.

 

Lägenhet med 1 sovrum och 1 badrum om totalt 71 kvm. 22 kvm altan. Öppen planlösning. 21 kvm förråd i källaren. Möjlighet att köpa till befintliga möbler. Öppen spis i vardagsrummet. Nära till golfbanan. Gemensam uppvärmd utomhuspool. Begärt pris Euro 180 500.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 111 kvm. 21 kvm altan med viss havsutsikt. 27 kvm förråd i källaren. Möjlighet att köpa till möblerna. Golvvärme i badrummen. Nära till golfbana. Gemensam uppvärmd pool. Begärt pris Euro 255 500.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 112 kvm. Fantastisk havsutsikt från stor altan, vardagsrummet och båda sovrummen. 21 kvm förråd. Öppen spis i vardagsrummet. Möjlighet att köpa till möblerna. Golvvärme i badrummen. Nära golfbana och gemensam uppvärmd pool. Begärt pris Euro 271 500.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 112 kvm. 21 kvm altan med mycket bra havsutsikt. Möjlighet att köpa till möblerna. 21 kvm förråd i källaren. Golvvärme i badrummen. Öppen spis i vardagsrummet. Nära till golf. Gemensam uppvärmd pool. Begärt pris Euro 272 500.

 

Villa i 2 plan med 3 sovrum och 4 badrum om totalt 400 kvm. Bra havsutsikt från alla rum utom köket. Öppen planlösning. 2 kontor som istället kan användas som extra sovrum. Solpaneler. Utekök. Öppen spis i vardagsrummet. Möjlighet att anlägga privat pool. Nära till golfbana. Begärt pris Euro 330 000.

 

Villa med 3 sovrum och 3 badrum om totalt 113 kvm. Stor terrass med fin utsikt över byn och havet. Stora förrådsutrymmen och gym i källaren. Garage med 2 parkeringsplatser. Privat pool som värms upp av solpaneler. Begärt pris Euro 399 000.

 

Villa med 3 sovrum och 3 badrum om totalt 150 kvm. Mycket bra havsutsikt från altan som även har uppvärmd pool, altan på övervåningen, vardagsrummet, köket och 2 sovrum. Bra standard. Öppen planlösning. Tvättstuga. Begärt pris Euro 450 000.

 

Nybyggd villa med 3 sovrum och 3 badrum om totalt 150 kvm. Stor privat uteplats med pool, utekök och utrymme för matbord och solstolar. Havsutsikt från altan på övervåningen, vardagsrum, kök och 2 sovrum. Mycket naturligt ljus. Tvättstuga. Begärt pris Euro 450 000.

 

Villa med 3 sovrum och 3 badrum om totalt 160 kvm. 35 kvm altan med havsutsikt. även havsutsikt från kök, vardagsrum och Master bedroom. 2 sovrum har egen balkong. Öppen planlösning. Garage med plats för 2 bilar. 13 kvm förråd. Nära golfbana och uppvärmd pool på området. Begärt pris Euro 552 500.

 

Nybyggd villa med 4 sovrum och 4 badrum om totalt 252 kvm. Stor uteplats med pool som flyter över sluttningen och är uppvärmd med solceller. Fantastisk utsikt över havet och Funchal. Öppen planlösning. Mycket naturligt ljus. Öppen spis i vardagsrummet. Måste ses! Begärt pris Euro 590 000.

 

Villa med 3 sovrum och 4 badrum om totalt 220 kvm. Mycket fin utsikt över havet och Funchal från poolområde, altan, vardagsrum och ett sovrum. Ett arbetsrum som istället kan användas som ett fjärde sovrum. Stort vardagsrum med öppen spis. Liten vinkällare. Garage med plats för 2 bilar. Förråd. Nära till golfbanan. Begärt pris Euro 685 000.

Kontakta oss gärna på info@portugalbostad.se