Om oss – Vi hjälper er hitta bostad i Portugal

Jag, Daniel Linsér, fil.kand i företagsekonomi, har i över 10 års tid marknadsfört bostäder i Paphosområdet på västra Cypern.   Sedan början av 2011 har vi expanderat verksamheten med att även marknadsföra projekt i Portugal. Intresset för Portugal har ökat mycket kraftigt de senaste åren p g a de mycket fördelaktiga skattereglerna.

Vi representerar

Vi har samarbetsavtal med flera välrenommerade mäklarorganisationer i Portugal. Med fyra olika mäklarorganisationer täcker vi in hela Algarvekusten med lägenheter, radhus och villor till salu i alla intressanta områden.

Vi samarbetar också med två olika mäklare med ett stort utbud av lägenheter och hus till salu i Lissabon och Cascais/Estoril.

Vi har också ett samarbete med en mäklare på Silverkusten som primärt är inriktade på den mest kända golf- och beachresorten Praia D´El Rey.

Vi har även mäklarkontakter för olika typer av bostäder till salu på Madeira.

Genom vårt breda kontaktnät är vi övertygade om att vi kan hitta rätt bostad för just era behov. Detta oavsett om ni vill flytta till Portugal som pensionär och åtnjuta den förmånliga skatten på pension eller om ni söker en semesterbostad.

Kontakta oss gärna på info@portugalbostad.se