Bostäder till salu i Praia d´el Rey

Praia d´el Rey är den mest välkända Golf & Beach Resort anläggningen på Portugals Silverkust ca en timmes bilfärd nordväst ut från Lissabons flygplats. Anläggningen som totalt ligger på 230 ha mark alldeles vid Atlantkusten har ett helt unikt läge och Marriott hotell erbjuder ett fantastiskt utbud av fritids- och spaaktiviteter. En dryg mil in i landet ligger den charmiga gamla portugisiska staden Obidos, som samtidigt är centralort i området. För den som vill flytta till och bo permanent i Portugal kan Praia d´el Rey vara ett intressant alternativ, speciellt för golfaren. Man bor då vid en av Portugals absolut bästa banor. I projektet finns även det välkända Marriott Hotel med gäster från alla världens hörn året runt.

En andra golfbana är nu färdigbyggd på området och det finns möjlighet till medlemskap som gäller för båda banorna.

Exempelbostäder till salu

Lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum om totalt 110 kvm. 2 balkonger på 16 respektive 7 kvm. Öppen spis i vardagsrummet. Gemensamt pool- och trädgårdsområde. Nära till klubbhuset. Begärt pris Euro 145 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum om totalt 94 kvm. Balkong med utsikt över det gemensamma poolområdet. Gångavstånd till klubbhuset, tennisbanor, restaurang och strand. En parkeringsplats i garage. Begärt pris Euro 150 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum om totalt 112 kvm. Möblerna ingår i priset. 2 balkonger där den ena har utsikt mot det gemensamma poolområdet. Öppen planlösning. Öppen spis i vardagsrummet. Förråd på bottenplan. Gångavstånd till klubbhus, driving range, restaurang och strand. Begärt pris Euro 155 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum om totalt 117 kvm. Uteplats med utsikt över driving rangen. Öppen spis i vardagsrummet. 3 gemensamma pooler inom en minuts promenad. Gångavstånd till klubbhuset, restaurang, stranden och hotellet med spa och gym. Begärt pris Euro 185 000.

 

Radhus med 3 sovrum och 3 badrum om totalt 139 kvm. Utsikt över det gemensamma poolområdet och golfbanan. Öppen spis i vardagsrummet. Garage med plats för en bil. Bra förvaringsmöjligheter. Gångavstånd till strand och hotellet med gym och spa. Begärt pris Euro 235 000.

 

Radhus med 3 sovrum och 3 badrum om totalt 230 kvm. Utsikt över golfbanan och även viss havsutsikt. Öppen planlösning. Privat trädgård med grillområde. Garage. Bra förvaringsmöjligheter. Gångavstånd till stranden, klubbhus och restaurang. Begärt pris Euro 265 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 117 kvm. Från altan och vardagsrum är det fin utsikt över havet, golfbanan och det gemensamma poolområdet. Möblerna inkluderade i priset. Öppen spis i vardagsrummet. Förråd vid ingången. Parkeringsplats i garage. Begärt pris Euro 295 000.

 

Radhus med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 160 kvm. Terrass med utsikt över golfbanan och det gemensamma poolområdet där poolen är uppvärmd. Öppen spis i vardagsrummet. Gångavstånd till stranden. En parkeringsplats i garage. Begärt pris Euro 315 000.

 

Lägenhet med 3 sovrum och 2 badrum om totalt 135 kvm. Altan med utsikt över havet och golfbanan. Även en privat altan för master bedroom. Öppen spis i vardagsrummet. En parkeringsplats i garage. Gångavstånd till strand och klubbhus. Begärt pris Euro 320 000.

 

Villa med 4 sovrum och 5 badrum om totalt 224 kvm. Terrass med utsikt över den privata poolen. Öppen spis i vardagsrummet. Gångavstånd till tennisbana, strand, klubbhus, restaurang och hotellet med gym och spa. Flera förråd. Parkeringsplats. Begärt pris Euro 415 000.

 

Lägenhet i duplex med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 180 kvm. Beachfront havsutsikt från altan och vardagsrum och även utsikt över golfbanan. Möblerna ingår i priset. Öppen planlösning. Gemensamt poolområde. Måste ses! Begärt pris Euro 495 000.

 

Villa med 3 sovrum och 4 badrum om totalt 230 kvm. Flera altaner varav en har havsutsikt. Även altan med utsikt över golfbanan. Möblerna ingår i priset. Privat uppvärmd pool. Öppen spis i vardagsrummet. Privat garage. Flera förråd. Begärt pris Euro 650 000.

 

Villa med 4 sovrum och 3 badrum om totalt 185 kvm. Vardagsrum både på över- och på nedervåningen. Övre altan har bra utsikt över havet och golfbanan. Nedre vardagsrummet har direkt utgång till det privata poolområdet. Garage. Bra förvaringsmöjligheter. Begärt pris Euro 800 000.

Kontakta oss gärna på info@portugalbostad.se