Attraktiva lägenheter till salu i Quarteira, Algarve

Quarteira är en genuin portugisisk stad med ca 30 000 fasta invånare. Då området lever året runt är staden mycket lämpad för den som vill flytta permanent till Algarve. Quarteira ligger alldeles vid havet och var från början en fiskeby. Hamnen för fiskebåtar är fortfarande mycket aktiv med en fiskmarknad och en rad fina fiskrestauranger som följd. Den stora bofasta befolkningen balanserar turisterna även under turistsäsongen.

En mycket stor fördel är att Quarteira ligger mindre än två mil från flygplatsen i Faro. Taxi är billigt i Portugal så man behöver inte ha bil om man har valt att köpa lägenhet här. Det är bara ett par km och ca 15 minuters promenad mellan Quarteira och Vilamoura.

Quarteira har en kilometerlång stenlagd strandpromenad med vackra palmer utefter den mycket breda och fina sandstranden som fortsätter milslångt utanför staden.

Exempelbostäder till salu

Lägenhet med 1 sovrum och 1 badrum om totalt 45 kvm. Aldrig tidigare bebodd. Luftkonditionering. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. En parkeringsplats utomhus hör till lägenheten. Begärt pris Euro 116 000.

 

Lägenhet med 1 sovrum och 1 badrum om totalt 50 kvm. Balkong. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 145 000.

 

Lägenhet med 1 sovrum och 2 badrum om totalt 80 kvm. Balkong med viss havsutsikt. Bra standard. Mindre än 100 meter till stranden. Gångavstånd till affärer och restauranger. En parkeringsplats i husets garage. Begärt pris Euro 190 000.

 

Nybyggd lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 84 kvm. Balkong. Öppen spis i vardagsrummet. Parkeringsplats och förråd i husets garage. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 215 000.

 

Lägenhet med 1 sovrum och 1 badrum om totalt 74 kvm. Balkong. Bra standard. Gemensamt poolområde. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. En parkeringsplats i husets garage. Begärt pris Euro 220 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum om totalt 60 kvm. Belägen precis vid stranden. Altan med havsutsikt. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 240 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 96 kvm. Balkong med havsutsikt. Förråd på vinden och en parkeringsplats i husets garage. Gemensamt poolområde. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 245 000.

 

Nybyggd lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 124 kvm. Ett fåtal lägenheter med 2 sovrum kvar till salu i projektet. Altan med utsikt över det gemensamma poolområdet. Öppen spis i vardagsrummet. Belägen vid bra golfbana. Begärt pris Euro 267 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 137 kvm. Bra standard. Stor uteplats nära det gemensamma poolområdet. Förråd och 2 parkeringsplatser i husets garage. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 270 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 1 badrum om totalt 96 kvm. Altan med havsutsikt. Gemensamt poolområde. Förråd och 2 parkeringsplatser i husets garage. Gångavstånd till strand, shoppingcenter, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 285 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 117 kvm. Bra standard. Altan med havsutsikt. Förråd och 2 parkeringsplatser i husets garage. Gemensamt poolområde. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 340 000.

 

Lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum om totalt 109 kvm. Bra standard. Altan med havsutsikt. Även havsutsikt från Master bedroom. Mycket naturligt ljus. Gemensamt poolområde. Förråd och 2 parkeringsplatser i husets garage. Gångavstånd till strand, affärer och restauranger. Begärt pris Euro 395 000.

 

Villa med 4 sovrum och 3 badrum om totalt 183 kvm. Privat trädgårds- och poolområde. Stor terrass. Bra standard. Garage med plats för 2 bilar. Bra förvaringsmöjligheter. Kortare bilväg till stranden. Gångavstånd till affärer och restauranger. Begärt pris Euro 450 000.

 

Villa med 5 sovrum och 6 badrum om totalt 445 kvm. Kontor som kan användas som ett sjätte sovrum. Trevlig trädgård med utekök och privat uppvärmd pool. Golvvärme. Stor källare med garage och bra förvaringsmöjligheter. Mycket stor altan med utsikt över golfbanan. Begärt pris Euro 1 350 000.

Kontakta oss gärna på info@portugalbostad.se